Hund i huset…

Nu är huset fullt igen. Lillasyster har ju inte försvunnit nånstans trots att hon suttit i soffan hel dan…..Alldeles nyss kom lillebror + flickvän +  katt.

Har insett att min lägenhet inte är hundanpassad. Jag har för mycket prylar som en hundsvans lätt vispar ner. Åsså har jag mattor. Mina mattor ligger nu i en enda stor hög och alla pryttlar huller om buller. Men det gör inget. Är man sockersöt vovve så är man och då får man absolut tugga i sig min tomma äggkartong och sprida bitarna över hela lägenheten. Det är så man gör när man är hund ju. Så man SKA göra när man är hund.

Nu är det salladsdax. Som kontrast till chokladbollarna. Som jag för övrigt inte har en aning varför jag kallar chokladbollar…..hemma där jag kommer ifrån heter det negerbollar…..men det var visst inte politiskt korrekt, eller hur var det med det där?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *