Just nu

Robert glor på nån konstig film och jag sitter vid datorn och har gjort allt man kan göra, typ. Jag har förresten blivit beroende av Robinson-spelet. Det är kul.

Har haft en bra dag, underbart väder!!! Hoppas det blir lika fint imorgon, då ska jag nog ut och springa igen 🙂 Måste ner något kilo till innan resan till Hvar kommer, vi åker om 2 veckor jag och Robert. Ska bli härligt. Vi har bara bokat ett hotell för 2 nätter än, hade tänkt att se vad som finns på plats, den bästa platsen efter det! Det finns ju ganska många fina hotell där verkar det som http://www.hotellkroatien.com/stad/hvar/
Här är en bild på vårt första hotell:

hotell Adriana Hvar

Det ska vara ett av de finaste hotell en på Hvar vad jag vet, borde vara det när de kostar 1200 kr per natt! På Tripadvisor ser det gansak bra ut iaf, rankad som nr fyra på Hvar
Var även och spanade efter löparjacka idag men hittade ingen som kändes 100. Eller hittade en modell jag gillade men färgen var väldigt…gul? Så jag beställde en likadan fast i rosa, det är ju ändå bra att synas när man är ute och springer och varför inte synas i en rosa löparjacka? Hihi.
ny löparjacka!

Tänkte snart gå och lägga mig. Har ingen bra bok att läsa, suck. Ska nog beställa de två senaste Shopaholic-böckerna snart tror jag. Dom är ju så bra 😀

Nu måste jag utrymma vardagsrummet. Får panik på filmen Robert ser, den går på trean nu. Bara massa jävla pang-pang och blinkande scener. Och irriterande ljud.

Förresten måste vi införskaffa en rullgardin. Shit vad dyrt det kommer bli denna månad! Nu när det blir ljust så tidigt så är det asjobbigt, vaknar jättetidigt på morgonen och kan inte somna om för det är så ljust. Får helt enkelt kolla upp om det går att ha en rullgardin och sen ta en tripp till Ikea och kolla om det finns nån bra…

Nej, nu får jag verkligen panik på den här filmen… suuuuck!
Bye!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *