Flyttkartonger, det populäraste sättet att packa?

När man ska flytta så finns det egentligen bara ett vedertaget alternativ och det är att packa ner allt i flyttkartonger. Flyttkartonger har funnits med sen urminnes tider och kommer säkerligen att vara det vanligaste alternativet för förvaring av flyttmaterial. Men är det då bara bra?

Frågar du människor som nyligen flyttat så kommer de nog att hävda motsatsen, och sanningen ligger väl någonstans mitt i mellan. Ett väldigt vanligt problem vid flyttar är att det uppstår platsbrist. Man har helt enkelt för mycket saker i förhållande till plats i sitt boende. En enkel lösning på detta problem är att hyra ett lager. När man hyr ett lager så betalar man en liten summa för att ha en plats att ställa saker som inte får plats i boendet. Kanske är det saker som man inte använder under den aktuella perioden men ändå vill ha kvar till nästkommande säsong, sådana saker man man då enkelt och smidigt förvara i ett lager. Detta gäller alltså även flyttkartonger som faktiskt är en utav de största bovarna när det kommer till saker och ting som står och dammar och aldrig används. Dessa saker packar man ju aldrig upp i sitt nya boende och resultatet blir en kartong som blir stående i lägenheten men som egentligen hade gjort sig bättre i ett lager. Så för den som har många flyttkartonger och vill förvara dessa någonstans så kan man alltså vända sig till ett företag som jobbar med uthyrning av lagerplats, och ett sådant företag är Selstor. Det är ett ganska nystartat företag som trots det etablerat sig väldigt snabbt och blivit ledande inom uthyrning och förvaring av saker. Så passa på redan idag och hyr ett lager för dina flyttkartonger du med, du kommer absolut inte att ångra dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *