tänk att få vara jag!

hej!

pluggandet gick ganska bra, problemet är bara att det finns två små ynka ord som inte går in i huvudet. disposition och distinguish vill bara inte fastna!

nu sitter jag och kollar på tv invirad i min julfilt, dricker te och äter skinkmackor, mums!
vet ni? jag är så fruktansvärt glad att jag är jag mitt liv är så fruktansvärt fantastiskt! det senaste året har varit ett av dem bästa i mitt liv. 
för ett år sedan började jag på mikael elias teoretiska gymnasium villket jag alldrig har ångrat, härlig klass och fin skola. sammanhållningen blev otroligt bra direkt.
hösten gick med rasande fart och det blev mycket bio, filmkvällar, shopping, restaurangbesök och fik(inklusive MYCKET skitsnack) men det är ju så  under hösten.
därefter åkte jag till egypten, hurgada. där bode vi på ett jättefint al inclusive hotell där jag delade rum med min syster i två veckor.
Bild från Hilton Hurghada Resort, Hotell i Egypten

fotbollssäsongen avslutades när vi kom hem, tyvärr lyckades vi bara komma 2:a i helsingborgscupen, och i serien (något vi dock tar igen nu) men det är ju inte jättedåligt det heller, sedan dess har vår utväckling gått spikrakt upp.
 
våren innebar mycket plugg, träning och sociala ting. dessutom åkte jag till  spanien för att jobba åt en världskänd(svensk) person under en vecka. fick chans att öva på språket och känna på hur det är att bossas över, något som absolut inte var min grej men det var lärorikt.
 

några veckor efter min hemresa blir jag tillsammans med världens underbaraste kille, tobias.
och vi har haft en superbra sommar tilsammans och det skall bli många fler.

nu har jag börjat andra året på gymnasiet och kan inte njuta mer av livet, ser fram imot en ny spanienresa om några veckor, björn gustavssons stand up här i göteborg i slutet på månaden, vänner som fyller år, stockholmsbesöket och allt annat roligt som händer i höst .
jag skulle inte villja vara någon annan!
 vad har ni för planer i sommar?

Post navigation

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *