Plugga till fastighetsmäklare

-Är du intresserad av att utbilda dig till fastighetsmäklare? Då finns det ett flertal alternativ. Det vanligaste är att man söker in till en utbildning på högskolan och läser de kurser som krävs med godkänt resultat samt genomför den obligatoriska praktiken. Ett annat alternativ som fler och fler använder sig av är att plugga på distans. Det är en väldigt smidig lösning för den som kanske inte kan flytta hemifrån och flytta till den staden som krävs för utbildningen. Låt säga att du vill bli mäklare i Göteborg. Då erbjuds du alltså denna möjligheten att studera på distans. Det innebär att du gör dina studier hemma framför datorn. Vissa prov måste dock göras på en skola eller dylikt, t ex nationella prov om du valt en sådan kurs. En perfekt lösning för dig som vill studera men av någon anledning inte kan vara i samma stad som utbildningen sker i. Detta passar bra för mig som bor i Stockholm och vill studera på distans.

Detta är något jag funderat på länge, men just nu måste jag fokusera på min sambos fest i oktober. Vi kommer hyra en festlokal här i Stockholm, men inte riktigt bestämt vilken än. Anna & Henrik hade en riktigt bra lokal på sitt bröllop, men den är lite för stor för oss…Vi funderar även på om vi ska stå för drickat eller om var och en ska få ta med sig eget… Mycket som måste lösas, inbjudan skickas ju ut nästa vecka!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *