Arg, besviken och le.

Jag är den sjukaste personen som nog finns ja, igår var allt perfekt. Idag vet jag inte, jag känner mig så arg och vill skriva varför det är såhär. Men jämt när jag gör nåt blir ni bara sura och skyller på mig. Alldeles som att inte jag får göra FEL! Fast ni får göra det hur mycket ni vill.
Mitt liv är verkligen upp och ner.

Det är TRE saker, jag retar upp mig på nu. 

Varför ska JAG måsta göra allt först, om inte jag säger Hej först lr inte skriver till er först. Så är jag bara luft för er! Visst, om ni inte vill ha nåt med mig att göra så kan ni väl säga det? Och om ni så gärna vill ”prata” med mig. Så kan ni väl göra det då? Jag bits inte, men jag är inte direkt en social tjej. Det vet jag, och sen är jag så sjukt rädd att göra fel, så man vågar fan inte säga ett skit till er!
För gör man fel så gör man världens grej av det.
Och jag kan erkänna att jag pratar mycket och är kanske högljudd ibland, men det är så jag vill vara. Jag vill kunna säga vad jag tycker, och kunna vara mig själv. Utan att ni ska klaga på mig! Och apropå klaga, så är jag jävligt van med att ni klagar på mig. Och det är sant. Hör från många att ni säger saker om mig bakom min rygg, som inte ni har ett dugg med att göra! Och det är inte roliga saker, men man kan väl inte lämna livet för det? Varför deppa, alla vet ju att skitsnack är ÖVERALLT! Inte bara i den här underbara byn. Och ALLA har nog snackat skit nån gång, lr hur? Skitsnack hör till livet! 
Och när jag pratar om personer i tex skolan, så menar jag ju inget illa. Det är bara sanningen som jag säger. Sen kan jag väl säga fula och jätte taskiga ord. Men det är bara till personer som jag vet kan ta skämt. Och jag menar INGET av det.
Så jag fattar inte vad ni vill komma fram till? Allt jag skriver och säger till er är sanningen. Kommer aldrig mer ”ljuga”, för den läxan har jag redan fått lärt mig. Tycker jag att nån är dum i huvudet och jag inte gillar den personen så säger jag det! Men det betyder ju inte att jag ska ogilla den personen resten av livet. Man blir ju bara arg och när man blir arg, besviken så kan det ju bara komma ut sånna ord! Lr hur?

Jag älskar mitt liv, jag älskar byn, jag älskar folket i den här byn. Det gör jag verkligen…
Jag vill också bort härifrån ibland och är le på allt snack i den här SKITBYN, som många uttrycker sig, men det är ju ändå en by som vi växt upp i? Som vi har levt våra första år i… Och sen får man faktiskt flytta från den också, det är ju ingen som tvingar en att bo kvar här? Och det är faktiskt en väldigt fin by vi bor i 😉
Och sen var det, det här med folket.. Jag håller med att skolan kan vara jobbig och man vill inte gå dit och man hatar allt. Men vissa dagar har vi ju jätte kul tsm och vi är snälla med varandra 😉 Sen har vi dagar då man kanske är på sämre humör och man vill inte ha nåt med nån att göra! Och då blir det ju dåliga vibbar bland oss, och det blir tjafs.
Så gör inte en sån stor grej av det 😉

Nu har jag skrivit vad jag tycker och ni behöver inte hålla med mig om nåt, det här är bara vad JAG tycker!
Så det jag skriver nu, är inte riktat till nån. Jag vill bara berätta vad jag tycker… 
Finns så mycket mer jag tycker. Men det känns inte rätt att skriva det här!

Sen får ni tycka vad ni vill om mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *