Massa tankar och känslor

Att en människa kan förstöra en på djupet, förstöra hela ens trygghet, tankesätt och hela ens själ.
Du har verkligen krossat så mycket inom mig.  Jag vill inte visa dig det, men det är sant.  Du har förstört så mycket för mig och det borde jag få säga dig?
Efter allt du gjort mig kan jag ändå inte låta bli att tänka på hur du har det, om du mår bra.
Hur kan man ens bry sig efter allt du gjort.
Du var min bästa vän, det kan jag inte förneka… du var så himla speciell för mig.
Frågan är bara hur man kan göra sakerna du gjorde mot sin bästa vän? Det är inte möjligt.

Det som är skönt nu är att slippa oron.  Oron över vad som kommer hända… Jag satt i princip på nålar under våran tid, visste ju att något skulle hända dagligen. 
Du fick mig att gråta var och varannandag, du fick mig att känna mig värdelös, du fick mig att tro att jag var smuts, du förstörde mitt självförtroende… men ändå älskade jag dig.  Varför?

Äntligen kan jag stå på benen igen.  Jag har förstått att jag är värd mycket – iaf något bättre.  Det är mycket som har förändrats sen du vände ryggen…
Du kommer aldrig komma åt mig igen, du kommer aldrig såra mig som förut, du kommer aldrig få mig att tro dåliga saker om mig själv igen.  Du har gjort mig stark, iaf starkare.
Men ändå kommer det tillfällen då jag fortfarande är förstörd.  Jag hatar dig för att du har gjort såhär mot mig.  Jag hatar dig för att du förstör saker som kan vara bra för mig.
Men sen lägger sig ilskan och så frågar jag mig själv ”har han det bra?”.  Hur fan kan man vara så jävla dum?
Sanningen är som sagt att du var min bästa vän.  Jag förlorade min pojkvän – det kan man komma över, men ens bästa vän… det är svårare för mig.

Bortsett från alla dessa jobbiga tankar och känslor så har vi haft ännu en kanondag.
Superskönt väder, vilket betyder en heldag vid poolen.
Och världens bästa sällskap nu på kvällen…. tycker verkligen om dig, du är underbar.  Förlåt för att jag är komplicerad, förlåt för hur jag beter mig ibland. 
Jag vill verkligen inte förlora dig.
Tryggheten i din närhet är sjuk, har aldrig upplevt det förut.  Jag har aldrig varit så säker på en människa förut.
Är så himla tacksam för att du finns här och orkar med all skit JAG går igenom.
Får nästan ångest när du går eller när vi inte är med varandra över huvudtaget.  Som sagt, jag är verkligen trygg när jag är med dig, du får alla bekymmer att försvinna i några timmar.
Trots det är jag så himla rädd när vi väl är med varann, jag vågar inte visa några känslor – vill liksom stänga in allt bara.
Jag orkar inte bli sårad ännu en gång, jag är så fruktansvärt rädd… men innerst inne vet jag var jag har dig, jag vet att du aldrig skulle göra mig illa, inte med flit iallafall.
Gah! Känslor, känslor, känslor…. varför ska allt vara så komplicerat?

Massa skrivande om känslor, det är ett tecken på att det är mitt i natten och att man borde gå och lägga sig istället.  Man mår alltid som värst mitt i natten.  Det har jag lärt mig av en mycket vis person, undra vem? hehe.

Natti, pok.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *