Staket

Så har då arbetet med staketen inletts. Vi har snderat hela dagen med att klippa av ståltråd och dra ur metallstolpar samt köra fyrhjulingen fram och tillbaka längs staketet. Det var helt okej, och ibland såg man en känguru eller två hoppa förbi 🙂

Så till nackdelarna… MYGG! Vissa partier var hemska ochtrots att vi hade riktligt med myggmedel på så bet de en konstant. Snäppet mindre irriterande var de stickande frön från ett sorts gräs som fastnade i kläderna och gjorde att det stundtals känndes som man gick på nålar. Ackupunktur – inget för mig.

Tillsist, om uttrycket fårskalle var användbart igår när fåren inte fattade att de skulle gå igenom grinden, inte sställa sig och kolla på den, så får vi väl utse tur i oturen till dagens mest passande uttryck. Varför? Jo så här var det. När vi skulle åka hem tog vi fyrhjulingen och körde kanske 20minuter längs stängslet mot bilen. När vi var nästan ända framme började det gå trögt. Då såg vi att bensinmätaren var nere på noll, hoppsan. Vi fick kuffa på den sista biten och upp på släpkärran. Tur att vi inte var i adra änden av staketet, det hade tagit ett tag att gå…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *