En ny dag!

God morgon på er alla har ni haft en bra natt? Jo nu sitter han på jobbet igen efter en välförtjänt ledighet, även om jag bara var ledig en dag så känner jag mig nu lite piggare.

Va hade jag för mig på min lediga dag då? Jo jag skulle ju ha fixat lite saker, jag skulle ha vart på banken och fixat ett nytt leg och jag skulle ha vart hos frisören och fixat mitt galna hår men istället så slappade jag hemma med mina chips och min cola, jag var ute en sväng och plåtade i det fina höst vädret och sen satt jag i en timme eller två på en parkbänk utanför mitt hus och bara njöt av att vara ledig.
Sen bar det av till årstaberg för att möta Mia, vi hade ju en bio dejt som förövrigt började bra men sen gick det bara utför, åkte till heroin-city för att kolla på film och innan dess så skulle vi käka middag men redan där blev det fel.

Jag fick käka själv medan han satt och tjurade men men vi gick i alla fall på bio tillsammans på en höft han satt och tjurade och kollade åt ett håll medan jag satt och kollade åt andra hållet woohoo va roligt men som vanligt så löste det sig till slut (hoppas jag i alla fall…).

Ja det var väl min kväll igår, den var helt okej och filmen var fan galet bra jag vill se den igen NU NU NU! den var sjukt störd men rolig som fan. HAHA Me love it!
// Puss hej ha en bra dag! 
Tropic Thunder Med Jack Black, Ben Stiller och Robert Downey Jr. HAHA galet bra film.

Post navigation

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *