varmt

huuu, har varit på lifeboat och ätit lunch och glass idag med svenska tjejerna.
och legat ute i solen här, nu är jag jättevarm och sitter i varma jobbkläderna och ska snart springa iväg till jobbet, saknar 5 sideplates vilket äter upp mig innifrån, alla dessa sideplates och saucers-problem, jag dör!!!

nya gäster idag, det kommer bli en varm kväll, jag är ju redan varm, och första kvällen med nya gäster är alltid den värsta, plus att vi antagligen kommer ha ett coachparty på 50 pers, jag hatar coachpartyn, dom vill ha maten snabbt somfan och kommer in samtidigt och det blir bara jävligt stressigt.

skona mig, snälla.

fast efter servie ska vi grilla och dricka vin, det blir trevligt tror jag.

dags att stressa. puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *